Vozaču pozlilo, udario u putničko vozilo i banderu

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozaču pozlilo, udario u putničko vozilo i banderu

Vozaču autobusa "Beobusa" S.T. (46) na liniji 50 u Beogradu pozlilo je u 15.40 sati, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u putničko vozilo u Ustaničkoj ulici.

Nakon nezgode, autobus se zaustavio tako što je udario u banderu, potvrđeno je u MUP-u. "U pitanju je autobus privatnog prevoznika Beobus "Lekon", i prema informacijama koje imamo u ovoj nezgodi nema povređenih putnika", rekli su u GSP-u.

U "Beobusu" ističu da nesrećni vozač radi u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << udruženju više od pet godina. "Nikada do sada nije imao incident, a vozio je relativno novi autobus koji je star dve godine. Na vozilu je pričinjena manja šteta pošto je stradao samo prednji branik", kažu u "Beobusu".

U ovom udruženju naglašavaju da se udes dogodio "svega sat vremena pošto je vozač preuzeo smenu". Na liniji 50 prošlog septembra u Medakoviću vozač na ovoj trasi udario je u banderu, a povređeno je čak 14 putnika.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.