Vozač kamiona lakše povređen u sudaru sa vozom

Izvor: RTS, 09.Maj.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač kamiona lakše povređen u sudaru sa vozom

Jedna osoba lakše je povređena kada su se na pružnom prelazu u kraljevačkom naselju Grdica sudarili voz i kamion.
Sudarili su se u popodnevnim časovima putnički voz koji je saobraćao na relaciji Požega–Kraljevo i kamion koji je prevozio građevinski materijal, javlja Tanjug.
Na svu sreću, niko od 60 putnika nije povređen, a vozač L. B. (35) je zadobio lakše povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kamion sa prikolicom prevozio je blokove iz Grdice prema Kraljevu, a voz je udario u njegovu prikolicu i bacio ga u kanal pored puta.
Kako je Tanjugu ispričao mašinovođa Dobrosav Mitrović, on je video nekoliko vozila koja u tom trenutku prelaze obeleženi pružni prelaz i zvukom ih upozorio da nailazi.
"Video sam kako kamion nailazi i pomislio sam da me je čuo i da će stati. Počeo sam da kočim i video sam da ću ga udariti. Udario sam u njegovu prikolicu, blokovi su se razleteli, a voz je ostao na šinama i niko od putnika nije povređen", rekao je Mitrović.
Policija i komisija "Železnica Srbije" obavljaju uviđaj, a saobraćaj na pruzi Kraljevo–Čačak je u prekidu.
Vozaču je u Hitnoj službi ukazana prva pomoć.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES KOD KRALJEVA: Vozač povređen u sudaru kamiona s vozom

Izvor: Kurir, 09.Maj.2015

Sudarili su se u popodnevnim časovima putnički voz koji je saobraćao na relaciji Požega-Kraljevo i kamion koji je prevozio građevinski materijal. Na svu sreću niko od 60 putnika nije povređen..KRALJEVO - Jedna osoba lakše je povređena kada su se danas na pružnom prelazu u kraljevačkom naselju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.