Vozač kamiona ipak nije kriv za udes kod Resnika

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač kamiona ipak nije kriv za udes kod Resnika

Turski vozač kamiona koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se nedavno dogodila na Kružnom putu u blizini Resnika pušten je iz pritvora.

U toj nesreći u direktnom sudaru kamiona i automobila poginule su četri mlade osobe na licu mesta, a još jedna je podlegla povredama u bolnici.

Istragom je utvrđeno da vozač kamiona nije odgovoran za nesreću, prenose "Novosti".

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Turčin pušten iz pritvora, nije kriv za smrt četiri osobe kod Resnika

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2014, 00:06

Turski vozač kamiona koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći koja se nedavno dogodila na Kružnom putu u blizini Resnika pušten je iz pritvora. U toj nesreći u direktnom sudaru kamiona i automobila poginule su četri mlade osobe na licu mesta, a još jedna je podlegla povredama u bolnici.Istragom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.