Vozač je začuo buku iz prikolice kod Aranđelovca, ostao u šoku kada je carinik otvorio kamion

Izvor: Blic, 07.Jun.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač je začuo buku iz prikolice kod Aranđelovca, ostao u šoku kada je carinik otvorio kamion

Carinici su u saradnji sa policijom na ulasku u Aranđelovac iz tovarnog dela jednog kamiona oslobodili šest migranata koji su praveći buku privukli pažnju vozača, saopštila je danas Uprava carina.

"Vozač je u okolini Topole začuo buku i ljudske glasove koji su dopirali iz prikolice u kojoj je prevozio 19 paleta kalcijum karbonata. Odmah je o tome obavestio špeditera, a ovaj carinika, pa su pozvali policiju i sačekali kamion na ulasku u Aranđelovac", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uprave carina.

Carinik je u Aranđelovcu uklonio carinsku plombu koja nije bila oštećena i otvorio tovarni deo kamiona iz koga je izašlo šestoro ljudi.

U kamionu su bili jedna žena, mlađi muškarac i četvoro maloletne dece. Konstatovano je da roba u tovarnom delu odgovara prijavljenoj, a migrante je preuzela policija u dalju nadležnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FILMSKO HAPŠENJE NA SRPSKOJ CARINI: Čuli ljudsko zapomaganje iz prikolice, a onda je nastao HAOS! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2016

Carinici su u saradnji sa policijom, 4. juna 2016. godine oko 20 časova, na ulasku u Aranđelovac iz tovarnog dela jednog kamiona oslobodili šest migranata koji su praveći buku privukli pažnju vozača...Vozač je, naime, u okolini Topole, začuo buku i ljudske glasove koji su dopirali iz prikolice...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.