Vozač doživeo šlog, spasao putnike

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač doživeo šlog, spasao putnike

Pančevo -- Vozač autobusa Autotransportnog preduzeća Pančevo je tokom vožnje imao moždani udar, ali je uspeo da zaustavi autobus sa dvadesetak putnika i spreči nesreću.

U trenutku kada se vozač, Ištvan Mađar, prilbližavao Pančevu iz pravca Beograda on se požalio koleginici kondukterki da mu je loše, i počeo je da zaustavlja autobus.

Vozilo je bezbedno stalo oko 200 metara dalje, a odmah nakon toga Mađar je klonuo za volanom i nije mogao da kontroliše desnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polovinu

tela.

Na poziv putnika ubrzo je došla ekipa pančevačke Hitne pomoći koja je vozača prebacila do lokalne bolnice. Nakon što je konstatovan teži oblik moždanog udara Mađar, koji je vozač Autotransportnog preduzeća Pančevo, zbrinut je u bolnici u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač autobusa šlogirao se za volanom

Izvor: Kurir, 04.Jul.2012

U trenutku kada se vozač, Ištvan Mađar, prilbližavao Pančevu požalio se kondukterki da mu je loše, zaustavio autobus sa 20 putnika, klonuo za volanom..PANČEVO - Jedan vozač autobusa Autotransportnog preduzeća Pančevo u toku vožnje imao je moždani udar, ali je uspeo da zaustavi autobus u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.