Vozač autobusa umro u bolnici

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa umro u bolnici

Beograd -- Vozaču autobusa 51 u Beogradu oko 8.30 pri vožnji pozlilo. Pre nego što je izgubio svest uspeo da zaustavi vozilo i izbegne tragediju. Kasnije je preminuo.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla Tanjugu da je Hitna pomoć oko 8.30 časova zatekla na uglu Ruske ulice i Bulevara vojvode Mišića vozača koji je bio bez svesti, ali je prethodno uredno parkirao autobus tako da je izbegao tragediju.

On je prevezen u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kako je rekla Macura, reč je o muškarcu starom oko 45 godina.

Portparol Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović potvrdio je da je vozač autobusa preminuo u Urgentnom centru.

Kako su preneli beogradski elektronski mediji, autobus na liniji 51 je bio pun putnika, ali je vozač bio dovoljno priseban da na vreme zaustavi vozilo, čime je izbegnuta veća nesreća, posle čega se onesvestio.

U Informativnoj službi GSP Beograd Tanjugu je saopšteno da je reč o autobusu privatnog prevoznika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heroj u dresu GSP

Izvor: RTV Pink, 07.Jun.2012

Vozač na liniji 51, kome je pozlilo u toku vožnje, uspeo je da izbegne tragediju. . . Vozaču autobusa na liniji 51, oko 8.30 sati, u toku vožnje je pozlilo, ali je on pre nego što je izgubio svest uspeo da zaustavi vozilo i izbegne tragediju. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.