Vozač autobusa koji se zakucao u banderu: Imam svedoke, nisam kriv za nesreću!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa koji se zakucao u banderu: Imam svedoke, nisam kriv za nesreću!

Vozač tvrdi da je prošao kroz čisto zeleno svetlo, ali da ga je isekao vozač na liniji 18, koji nije zakočio kada je video da je do nesreće došlo.

Vozač “Beobus” autobusa na liniji 50 Srba Simijonović (56) koji je jutros u 7.30 sati udario u banderu na uglu ulica Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića tvrdi da nije odgovoron za ovaj udes i da za to ima svedoka.

- Izlazio sam iz smera Plavog mosta ka naselju Braće Jerković. Upalilo se zeleno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svetlo, skrenuo sam desno i odjednom me je isekao GSP autobus na liniji 18 koji je jurio punom brzinom iz smera autobuske i trolejbuske okretnice u naselju Medaković. Kako ne bih udario u autobus odmah sam skrenuo udesno na trotoar i naleteo sam na banderu. Na sreću, pošto je bila uzbrdica nisam udario velikom brzinom - priča vidno uznemireni Srba koji nije povređen u ovom udesu.

Srbu je policija saslušala nakon incidenta, a potom pustila na pregled na VMA.

- Starija gospođa koja je stajala pored kabine videla je da sam prošao kroz čisto zeleno svetlo i to potvrdila policiji. Nisu me priveli u policijsku stanicu - ističe Srba i dodaje da se vozač autobusa na liniji 18 nije ni zaustavio nakon incidenta, već je nastavio da vozi.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.