Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 01:11

Voz naleteo na osobu koja se kretala prugom na mestu gde je zabranjeno

Jedna osoba je poginula kada je na nju na otvorenoj pruzi Požarevac - Stig, naleteo putnički voz "Srbija Voza", saopšteno je iz "Infrastrukture železnice". Identitet nastradale osobe za sada je nepoznat.
Prema prvim informacijama sa terena, nesreća se dogodila kada se nastradala osoba kretala prugom, na mestu gde je to zabranjeno.
Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, Hitna pomoć i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Železnički saobraćaj na delu pruge Požarevac - Stig trenutno je u prekidu.
"Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija Voz" izražavaju najiskrenije saučešće porodici nastradale osobe i ponovo upozoravaju da je zabranjeno kretanje prugom i apeluju na poštovanje svih propisa u blizini pruge, kako bi se ovakve tragedije sprečile.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.