Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 22:33

Voz naleteo na migrante kod Pirota

Voz je naleteo na grupu migranata na pruzi kod Pirota, potvrđeno je RTS-u. Dvoje poginulih, saopštile "Infrastrukture železnice Srbije".
Saobraćajna nesreća se dogodila na pruzi Dimitrovgrad-Pirot, kod sela Gradište, rečeno je RTS-u u policiji.

"Infrastrukture železnice Srbije" saopštile su da je u 20.00 sati, na pruzi između Dimitrovgrada i Sukova, teretni voz naleteo na grupu osoba, koje su se kretale kolosekom, na otvorenoj pruzi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Tom prilikom, kako navode, prema prvim informacijama sa terena, nastradale su dve osobe. U saopštenju se kaže da je prema saznanjima "Infrastrukture železnice Srbije" reč o migrantima koji su se kretali otvorenom prugom.

O tome su odmah obavešteni i na mesto nesreće stigli pripadnici MUP-a i Hitne pomoći.
Pripadnici MUP-a trenutno obavljaju uviđaj i pretragu terena, nakon čega će biti poznato koliko je u ovoj nesreći bilo nastradalih. Mesto nesreće je dosta nepristupačno.
Železnički saobraćaj na tom delu pruge trenutno je u prekidu, navode iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voz naleteo na migrante kod Pirota, dvoje poginulo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2022, 08:28

Dvoje ljudi je poginulo 6. oktobra uveče, kada je voz naleteo na grupu migranata na pruzi kod Pirota na jugoistoku Srbije, preneo je javni servis Radio televizija Srbije. Saobraćajna nesreća se dogodila na pruzi Dimitrovgrad-Pirot, kod sela Gradište, rečeno je RTS-u u policiji. "Infrastrukture...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.