Voša zove navijače u pomoć, Viktorija nije nepobediva

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša zove navijače u pomoć, Viktorija nije nepobediva

Trener novosadske Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je pred revanš meč sa Viktorijom iz Plzena da jeste teško nadoknaditi tri gola zaostatka iz prvog susreta, ali ne i neizvodljivo.

Vojvodina je u prvom meču u borbi za plasman u Ligu Evrope poražena u Češkoj sa 3:0. Sada je ekipa dovoljno motivisana da napravi rezultatsko čudo, kaže Zagorčić.

- Viktorija igra agresivan i moderan fudbal. S druge strane, mi smo imali zdravstvenih problema pred tu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i do poslednjeg trenutka smo čekali da vidimo ko će moći da istrči na teren. To nas je malo pokolebalo. U četvrtak je pred nama novo iskustvo i siguran sam da smo spremni da pokušamo da uradimo ono što od nas retko ko očekuje i napravimo rezultatsko čudo. Potrebna nam je i pomoć navijača s tribina, jer sam siguran da su je ovi momci zaslužili. Igraju i igraće moderan i atraktivan fudbal i zato verujem da će tribine ponovo biti ispunjene i da ćemo s njih dobiti dodatni stimulans - rekao je trener crveno-belih.

Vojvodina će biti oslabljena u revanšu za "ubojitu levicu" Aleksandra Stanisavljevića, koji ima žute kartone. Ostali će biti na raspolaganju, a među njima je i kapiten Nino Pekarić.

- Prednost Viktorije jeste velika, ali nije nedostižna. Pred nama je težak posao, ali se nećemo predavati i pokušaćemo da uradimo sve što je u našoj moći da nadoknadimo prednost gostiju, odnosno da ostvarimo istorijski rezultat.



Utakmica Vojvodina - Viktorija igra se u četvrtak s početkom u 20.30 časova.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.