Vojvodina dočekuje Čukarički

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dočekuje Čukarički

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 15 časova igraju na svom terenu protiv Čukaričkog i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede kako bi se učvrstili na trećem mestu.

Novosađani su u prošlom kolu odigrali bez golova sa Radom, a Čukarički je izgubio na svom terenu od Jagodine, pa će pokušati pobedom da se približi Vojovodini.

Vojvodina na trećem mestu ima 26 bodova, a Čukarički četiri boda manje.

U ostalim utakmicama 14. kola Super lige, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << igra u Novom Pazaru, a Crvena zvezda dočekuje OFK Beograd. Sedam utakmica na programu je u subotu, dok se u nedelju u Novom Pazaru igra poslednji meč 14. kola, zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope.

Fudbaleri Rada igraju u subotu od 13 časova u Subotici protiv Spartaka. Jagodina igra na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, Napredak će biti domaćin Donjem Sremu, Borac u Čačku igra protiv Voždovca, a Radnički u Nišu protiv Mladosti.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.