Vođa “škaljaraca” pred sudom 23. oktobra

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa “škaljaraca” pred sudom 23. oktobra

Jovanu Jovici Vukotiću zakazano je suđenje u Drugom osnovnom sudu, tereti se zbog falsifikovanja dokumenata JOVANU Jovici Vukotiću, navodnom vođi “škaljarskog klana”, za 23. oktobar zakazano je suđenje u Drugom osnovnom sudu - saznaju “Novosti”.Protiv njega je, podsetimo, pre nekoliko dana nadležno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog falsifikovanja dokumenata, odnosno pasoša. Istovremeno, tužilaštvo je tražilo, a sud prihvatio, da mu se do daljeg produži >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pritvor zbog sumnje da bi mogao da pobegne iz Srbije, odnosno ponovi delo. Takođe, tužilaštvo je u optužnom predlogu tražilo da se Vukotić oglasi krivim za delo za koje se tereti i kazni zatvorskom kaznom od godinu i šest meseci. PROČITAJTE JOŠ - KAKO SE PONAŠA VOĐA "ŠKALjARACA": Vukotić malo priča i ne pravi probleme Šta će se dalje događati pokazaće sudski proces, kao i to da li će eventualno u narednom periodu čuveni “škaljarac” možda da “prelomi” i odluči da sklopi sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vođa ozloglašenog škaljarskog klana pred sudom 23. oktobra

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

Početak suđenja Jovici Vukotiću, kojeg mediji nazivaju "vođom škaljarskog klana", zakazan je za 23. oktobar pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu, a povodom optužbi za falsifikovanje pašosa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.