Vladimir Stanojević se javio iz Amerike

Izvor: Blic, 05.Jun.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Stanojević se javio iz Amerike

Treći osnovni sud u Beogradu raspisao je poternicu za voditeljem Vladimirom Stanojevićem, jer se nije pojavio na glavnom ročištu u slučaju koji se vodi protiv njega, a u kojem ga je bivša supruga Ana Marija Žujović optužila da ju je brutalno pretukao.

- Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću prijaviti novo prebivalište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice - rekao je Stanojević za “Blic”.

Pročitajte još:

Voditelj Vladimir Stanojević je optužen da je u februaru prošle godine fizički nasrnuo na svoju bivšu suprugu Anu Mariju i naneo joj teške telesne povrede. Uprkos tome što je tvrdio da Ana Marija sve izmišlja, sudski veštak je utvrdio da je ona imala teške telesne povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLE RASPISIVANJA POTERNICE Vladimir Stanojevic se javio iz Amerike

Izvor: medio.rs, 05.Jun.2016

Treći osnovni sud u Beogradu raspisao je poternicu za voditeljem Vladimirom Stanojevićem, jer se nije pojavio na glavnom ročištu u slučaju koji se vodi protiv njega, a u kojem ga je bivša supruga Ana Marija Žujović optužila da ju je brutalno pretukao..- Nisam prijavio promenu adrese stanovanja...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.