Izvor: B92, 02.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatna potraga za telom

Beograd -- Vlade Vein iz Stare Pazove poginuo juče u saobraćajnoj nezgodi na Dobanovačkoj petlji kod uključenja na autoput.

Izvlačenje tela trajalo je nekoliko sati, a 17 vatrogasaca je pokušavalo da iz prevrnutog kamiona teškog 40 tona izvadi telo vozača, priklješteno ispod vozačke kabine. Po dolasku dizalice, koja je okrenula kamion, vatrogasci su isekli lim i omogućili pristup lekarima hitne pomoći, koji su izvadili telo vozača i konstatovali trenutnu smrt. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Policija utvrđuje uzrok nesreće, ali se saznaje da je do prevrtanja kamiona s prikolicom, rumske registracije, koji je prevozio mandarine, došlo najvrovatnije zbog neprilagođene brzine.

Tragovi kočenja dužine 100 metara, kako se saznaje, ukazuju na to da je pre prevrtanja kamion išao velikom brzinom, pa je u krivini iz desne trake prešao u levu, zaneo se, probio bankinu i od siline udara prevrnuo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.