Izvor: RTS, 02.Okt.2022, 07:44

Više tuča u Beogradu tokom noći, teže povređene dve osobe

Dve osobe su povređene u jednoj od tuča koje su se desile tokom noći u Beogradu. Iz Hitne pomoći kažu za RTS da se najveći broj javnih poziva noćas sveo na tuče i alkoholisane osobe.
Dr Andrijana Ilić kaže za RTS da su jutros oko 4 časa primili poziv od policije da je došlo do tuče u kojoj su teže povređene dve muške osobe.

"Intervenisali smo na licu mesta i prevezli smo ih do Urgentnog centra", navodi dr Ilić.
Prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rečima, to nije bila jedina tuča u Beogradu, najveći broj javnih poziva se noćas sveo na tuče i alkoholisane osobe.
"Osim tuča bile su i dve saobraćajke. Četiri povređene osobe sa lakšim telesnim povredama su prebačeni u Urgentni centar", dodaje dr Ilić. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Dve osobe povredjene u tuči kod Beogradskog sajma

Izvor: Beta, 02.Okt.2022

U tuči jutros oko 4.00 kod Beogradskog sajma povredjena su dva muškarca, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.Jedan od povredjenih ranjen je nožem, a posle ukazane pomoći obojica su sa povredama koje nisu opasne po život zbrinuti u Urgentnom centru.Kako je u Hitnoj pomoći rečeno agenciji Beta,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.