Više osoba povređeno u tučama i u saobraćaju

Izvor: Blic, 13.Apr.2010, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više osoba povređeno u tučama i u saobraćaju

U toku noćašnje noći i jutra tri osobe su povređene u tučama, a u saobraćaju su povređena dva pešaka i svi su oni zbrinuti u Urgentnom centru, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Hitna pomoć je u 5.03 sati dobila poziv da se dogodila tuča u ulici Jurija Gagarinana, u kojoj ima povređenih, nakon čega su dve osobe, jedna s prelomom nosa i druga, s povredom grudnog koša, prevezene u Urgentni centar.

U Šantićevoj ulici u Starom Gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedna osoba je ubodena nožem u vrat i prebačena je u Urgentni centar i nije životno ugrožena, a na uglu Ljermontovljeve i Ustaničke, u autobusu na liniji 31, jedna osoba je, usled naglog kočenja, povredila glavu, i takodje je odvezena u Urgentni centar.

Dr Macura je rekla da je u Požeškoj ulici, kod škole "Josif Pančić", motociklista udario 10-godišnje dete i lakše ga povredio, a da je na uglu Bogdana Žerajića i Borske oboren pešak i s povredom nadlaktice odvezen na VMA.

Prema rečima dr Macure, u toku poslednja 24 sata Hitna pomoć je obavila 229 intervencija, od kojih je 59 bilo na javnom mestu, a samo u toku noći bilo je 109 lekarskih intervencija, od kojih 14 bilo na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.