Izvor: Danas, 18.Jan.2022, 16:16

Više javno tužilaštvo u Nišu podigno optužnicu protiv predsednice opštine Preševo Ardite Sinani

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv predsednice opštine Preševo Ardite Sinani zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja tako što je svojim “nečinjenjem” omogućila dvojici preduzetnika koji ne ispunjavaju konkursne uslove da dobiju subvencije u iznosu od 360.000 dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Podignuta opružnica protiv predsednice opštine Preševo Ardite Sinani

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2022, 13:10

PREPEVO-NIŠ..Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv predsednice opštine Preševo Ardite Sinani zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja tako što je svojim “nečinjenjem” omogućila dvojici preduzetnika koji ne ispunjavaju konkursne...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.