Virtuelno groblje za preminule zvezde i političare

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtuelno groblje za preminule zvezde i političare

Pokrenuta je nova vrsta veb stranice - virtuelno groblje.

Eternal Resting Place (ERP) je prva stranica posvećena slavnim ličnostima koje su preminule, a radi se o delu hrvatskih autora.

Za razliku od tradicionalnog groblja gde morate fizički doći i položiti sveću, možete posetiti ovu novu virtuelnu platformu s bilo kog mesta i odati počast svojim omiljenim idolima.

Brojni grobovi su napravljeni za legende kao što su Majkl Džekson, Stiv Džobs, Rej Čarls, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Fredi Merkjuri i bezbroj drugih. ERP je pripremio i posebni deo s biografijama.

Veb stranica se fokusira na poznate muzičare, glumce, političare i druge idole iz prošlosti, ali dozvoljava i kreiranje privatnih grobova.

"Svi mi imamo porodicu negde u svetu, i ne možemo putovati i posećivati grobove na godišnjice smrti. Na ovaj način ljudi će biti u mogućnosti da podele svoja osećanja na daljinu i ostanu povezani sa svojim voljenima", kažu osnivači.

Stranica je pokrenuta 4. avgusta.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.