Uhapšena dvanaestorka, ogranak subotičkog klana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2009, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvanaestorka, ogranak subotičkog klana

BEOGRAD - Specijalna antiteroristička jedinica MUP-a Srbije uhapsila je rano jutros 13 osoba iz Beograda i Pančeva zbog sumnje da su izvršili više različitih krivičnih dela - razbojništava, iznuda, otmica, trgovine drogom, oružjem i ljudima, izjavio je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

Prema rečima Veljovića, kod uhapšenih je pronađena veća količina oružja - četiri pištolja, jedna lovačka puška, jedan "tompson", panciri, radio stanice, fantomke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sredstva za vezivanje i određena količina narkotika.

On je podsetio da je pre par dana u Subotici uhapšeno pet osoba koje su, kako je rekao, deo te kriminalne grupe.

I ova hapšenja su još jedna potvrda čvrste rešenosti nadležnih državnih organa da ne posustane u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, rekao je prvi čovek srpske policije.

Policija je u petak u Subotici uhapsila pripadnike kriminalne grupe Roberta Kukolja (30), Zorana Dimića (42), Nebojšu Pejića (39), Miroslava Moraču (39) i Radivoja Sekulića (30), zbog teških krađa, neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija i trgovine ljudima.

Istaknuto je da je Sekulić, zaposlen kao policajac u Subotici, bio član organizovane grupe i imao zadatak da ostale obaveštava o aktivnostima policije.

Dragan Živković iz Borče, vođa je ove kriminalne grupe koja je deo grupe uhapšene prošle sedmice u Subotici, među kojima je i jedan policajac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 13 kriminalaca

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2009

Tokom protekle noći i jutra policija je uhapsila 13 ljudi zbog sumnje da su se bavili razbojništvom, iznudama, otmicama i trgovinom ljudi.

Nastavak na Radio 021...

Hapšenje zbog iznuda i otmica

Izvor: RTS, 17.Nov.2009

Beogradska policija uhapsila je 13 osoba osumnjičenih za razbojništva, iznude, otmice, trgovinu ljudima, krađu automobila, ilegalnu trgovinu narkoticima i oružjem. Kod uhapšenih je pronađena velika količina oružja, panciri, radio stanice, fantomke i narkotici...Specijalna antiteroristička jedinica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.