Veljović: Odlučno protiv uterivača dugova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Odlučno protiv uterivača dugova

NOVI SAD -

Policija počinje oštru i beskompromisnu borbu sa uterivačima dugova u Srbiji, rekao je direktor policije Milorad Veljović za “Blic”.

On ističe da je poslednji slučaj u Novom Sadu, kada su trojica mladića prošlog vikenda na smrt isprebijala 46-godišnjeg Vojkana Morarevića, pokazatelj da iznuda batinama i oružjem ima sve više i da je vreme da policija odlučno krene u hapšenja.

A u Novom Sadu, juče je otkriveno još jedno beživotno telo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radi se takođe o 46-godišnjaku Peteru Gregoriju koji je pronađen u stanu u ulici Koste Racina.

Dežurni istražni sudija, Miroslav Alimpić naveo je kako se sumnja da je reč o ubistvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.