Veljović: Darko Šarić nije u Evropi

Izvor: B92, 19.Sep.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Darko Šarić nije u Evropi

Budva -- Interes Srbije je da Darko Šarić bude priveden pravdi, ali se on verovatno ne nalazi u Evropi, rekao je danas u Budvi direktor srpske policije Milorad Veljović.

"Na osnovu raspoloživih podataka koje policija Srbije razmenjuje sa kolegama iz Crne Gore, on najverovatnije nije na ovim prostorima. Verovatno je i van Evrope", kazao je Veljović novinarima povodom odbeglog Pljevljaka, koga potražuje srpski Interpol.

Upitan da li iza nedavnog ubistva u Beogradu dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crnogorskih građana "stoji crnogorska mafija", Veljović je kazao da policije Srbije i regiona ne smeju dozvoliti povratak nekih ranijih godina kada su se takvi obračuni dešavali u Beogradu, Zagrebu i Podgorici.

"To sigurno nećemo dozvoliti", kazao je Veljović, prenela je crnogorska novinska agencija MINA.

On je negirao da je rekao da je to ubistvo vezano za mafijaški obračun, ali je dodao da je sigurno da ima veze sa Crnom Gorom i Srbijom.

"I te kako ima povezanosti i sa Crnom Gorom i Srbijom, a možda i šire, sa Hrvatskom", kazao je Veljović i najavio da će na ovu temu danas biti održan sastanak predstavnika policija Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

"To sigurno nije slučajno ubistvo, ali sam siguran da će vrlo brzo biti rešeno", rekao je Veljović.

Direktor srpske policije je ocenio da je "u interesu i Srbije i Crne Gore" da optuženi za šverc preko dve tone koakina iz Južne Amerike "bude priveden pravdi".

Predsedavanje asocijacijom SEPCA preuzela je Crna Gora, čiji je direktor Veselin Veljović, obećao još čvršću saradnju sa kolegama iz regiona u suzbijanju organizovanog kriminala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović: Darko Šarić nije u Evropi!

Izvor: S media, 19.Sep.2011

Direktori policija iz Srbije i regiona razgovaraće o nedavnim ubistvima u Beogradu, najavio direktor policije Srbije Milorad Veljović. Ne radi se slučajnim ubistvima. ..Direktori policija Srbije, Crne Gore i Hrvatske danas bi trebalo da razgovaraju o nedavnim ubistvima u Beogradu...To je na skupu...

Nastavak na S media...

Veljović: Šarić verovatno nije u Evropi

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2011

Interes Srbije je da Darko Šarić bude priveden pravdi, ali se on verovatno ne nalazi u Evropi, direktor srpske policije Milorad Veljović

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.