Velimir Ilić nije došao na suđenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić nije došao na suđenje

NOVI SAD -

Sudski proces u kome u parničnom postupku novinar Vladimir Ješić tuži lidera Nove Srbije Velimira Ilića nastavljen je danas pred sudijom Višeg suda u Novom Sadu, Natašom Dačić, iako se tuženi Ilić nije pojavio.

Ročištu nije prisustvovao ni Ilićev advokat, koji je telegramom obavestio sud da zbog vremenskih prilika nije u mogućnosti da dođe na suđenje, te je zatražio da se ročište odloži.

Međutim, sudija Nataša Dačić je proverom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod Auto moto saveza Srbije utvrdila da je putni pravac Užice - Čačak - Novi Sad prohodan, pa je odbila zahtev o odlaganju ročišta.

Danas su saslušani veštak ortoped, dr Milan Stanković, i svedok Goran Trajkovski, a nastavak suđenja je zakazan za 5. mart u 11 sati, kada bi trebalo da budu saslušani preostali svedoci i veštak psihijatar.

Novinar Vladimir Ješić tuži Velimira Ilića zbog povrede ugleda i časti i nanošenja lake telesne povrede.

Ješić tvrdi da ga je Ilić 2. juna 2003. godine, tokom snimanja emisije "Specijalni intervju" za novosadsku Televiziju "Apolo", šutnuo nogom u koleno i uputio mu niz uvreda i pretnji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.