Veliko Gradište: Ubio oca, pa sebe

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko Gradište: Ubio oca, pa sebe

POŽAREVAC - Bojan Radovanović (1973) iz mesta Desine u opštini Veliko Gradište, pucao je iz lovačke puške u svog oca Živoslava Radovanovića (1956) i ubio ga na licu mesta, a zatim i sebe, saopštila je danas Policijska uprava Požarevac.Bojan je u dvorištu njihove porodične kuće,u petak oko 16:30, ispalio više hitaca iz "sačmarice" u svog oca Živoslava, koji je tu ostao da leži.Nakon toga, popeo se na sprat kuće i u spavaćoj sobi ispalio jedan hitac iz lovačke puške sebi u grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u predelu srca.Na lice meta izašli su zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, uviđajna ekipa Policijske uprave Požarevac i Služba hitne pomoći Doma zdravlja Veliko Gradište, koja je na licu mesta konstatovala smrt oca i sina. Nakon izvršenog uviđaja, tužilac nije zahtevao vršenje obdukcije, tako da su tela Bojana i Živoslava Radovanovića predata porodici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sin ubio oca iz lovačke puške, pa presudio sebi

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2014

U selu Desine kod Požarevca, sin je posle svađe iz lovačke puške ubio oca, a zatim izvršio samoubistvo, rečeno je danas u policiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.