Izvor: CrnaHronika.rs, 11.Dec.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko Gradište: Osumnjičen da je ubio tasta

POŽAREVAC – Požarevačka policija, po nalogu tužilaštva, odredila je zadržavanje Zlatku M. (33) iz mesta Požeženo, opština Veliko Gradište, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopšteno je danas.Sumnja se da se Zlatko M. juče ispred seoske prodavnice potukao sa svojim tastom Zlatomirom Radulovićem (47) iz istog mesta.
Tuču su nastavili i u dvorištu njihove porodične kuće.Zlatomir je od zadobijenih povreda pao na zemlju, gde je ekipa Doma zdravlja Veliko Gradište izvršenim pregledom konstatovala smrt.Na lice mesta izašao je zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu, uviđajna ekipa Policijske uprave Požarevac, gde je nakon izvršenog uviđaja tužilac naložio vršenje obdukcije preminulog.
Osumnjičenog Zlatka M. policija će u zakonom predviđenom roku uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, navedeno je u saopštenju.
Izvor: novosti

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je ubio tasta

Izvor: Mondo, 11.Dec.2013

Požarevačka policija, po nalogu višeg tužilaštva, uhapsila je Zlatka M. (33) iz mesta Požeženo zbog sumnje da je..

Nastavak na Mondo...

Osumnjičen da je ubio tasta

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2013

POŽAREVAC - Požarevačka policija, po nalogu tužilaštva, odredila je zadržavanje Zlatku M. (33) iz mjesta Požeženo, opština Veliko Gradište, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, saopšteno je danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.