Velika Plana, uhapšen osumnjičeni zbog pokušaja ubistva

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Plana, uhapšen osumnjičeni zbog pokušaja ubistva

Policija u Velikoj Plani uhapsila M. S. (25) iz okoline Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.
On je osumnjičen da je sinoć u 22.50 u ulici Vite Cvetkovića u Velikoj Plani, nakon kraće svađe, najverovatnije komadom drveta zadao udarac u predelu vrata 28-godišnjem muškarcu i pobegao.
Povređeni muškarac je, nakon ukazane hitne medicinske pomoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svesnom stanju prevezen na Odeljenje urgentne medicine Opšte bolnice u Smederevskoj Palanci.
M. S. je uhapšen iste noći i određeno mu je policijsko zadržavanje nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužiocu u Smederevu, saopšteno je iz Policijske uprave Smederevo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pregazio policajca preko stopala, dobio krivičnu prijavu

Izvor: B92, 18.Jul.2018

Policija u Smederevskoj Palanci podneće krivičnu prijavu protiv muškarca zbog sumnje da nije poštovao znak saobraćajnog policajca...Kako je saopštila policija iz ovog grada, muškarac nije zaustavio automobil na znak policajca, a potom ga je pregazio preko stopala...Osumnjičeni (44) se teretio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.