Vehabije peru ruke od postupka Jašarevića

Izvor: Glas javnosti, 01.Nov.2011, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vehabije peru ruke od postupka Jašarevića

SARAJEVO- Posle tri dana od napada Mevlida Jašarevića na ambasadu SAD u Sarajevu, oglasio se i vođa vehabijske zajednice u Gornjoj Maoči Nusret Imamović, koji je oštro kritikovao postupak svog simpatizera i ogradio se od njega, objavili su bosanski mediji.

"Besciljno krvoproliće nije propisano verom. Verom je propisan džihad, a to je borba na Alahovom putu, borba za uzdizanje Alahove vere", rekao je oštro Imamović.

Imamović kaže da džihad mora biti javna i objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << borba, od poznate legalne strane poznatom neprijatelju sa poznatim ciljevima i uslovima i dodao da je :

"Poslanik s.a.v.s. nikada nije organizovao niti vodio bilo kakav tajni džihad"

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.