Vatrogasci spasili jednogodišnje dete zaključano u stanu!

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci spasili jednogodišnje dete zaključano u stanu!

OBRENOVAC - Vatrogasci su danas spasli jednogodišnje dečaka iz zaključanog stana u kojem je izbio požar, javljaju mediji.Dete je bilo samo u stanu na petom spratu koji je bio prepun dima u Ulici kralja Milana u Obrenovcu, ali su trojica vatrogasaca brzom intervencijom uspela da ga spasu. Kako saznajemo, dečakova majka se na tren spustila do ulaznih vrata zgrade koja se često zaglavljuju, kako bi ih otvorila jednom od stanara. Dečak je međutim krenuo ka vratima stana da je traži i uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ih zaključa iznutra i zaglavi. U tom trenutku se u zatvorenom stanu zapalila šerpa na šporetu i stan se nekoliko minuta ispunio dimom. Uznemirena majka koja nije uspevala da otvori vrata i u strahu da se dete ne uguši pozvala je vatrogasce. - Dobili smo dojavu oko 10.30 sati i stigli smo za ćetiri minuta na lice mesta. Ušli smo preko lestvi kroz prozor u stan gde smo zatekli mališana uplakanog u stanu krcatom dima. Otvorenog plamena nije bilo. Na svu sreću spasili smo dečaka i predali ga uzrujanoj majci - kaže za "Blic" Zoran Pavlović, komandir Vatrogasno spasilačke čete u Obrenovcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba ostala sama u požaru

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jan.2015

Muška jednogodinjšnja beba spasena je iz požara u Obrenovcu. Požar je izbio u u ponedeljak oko 10:30, a beba je bila zaključana sama u stanu koji je goreo.   Požar u stanu izazvala je šerpa koja se zapalila na uključenom šporetu.   Kako pišu beogradski mediji, majka je sišla da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.