Vatrogasci pronašli krov 15 metara dalje od izgorelog objekta

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci pronašli krov 15 metara dalje od izgorelog objekta

NIKŠIĆ - Ugostiteljski objekat "Ban" u Kapinom Polju u Nikšiću, vlasništvo Danila Draškovića, izgoreo je u požaru koji se dogodio rano jutros. Objekat je bio od drveta, a od njega je ostalo samo zgarište.

Zamenik komandira Vatrogasne jedinice Nikšić Veselin Gardašević izjavio je novinarima da je požar najverovatnije izbio usled eksplozije, jer su vatrogasci krov našli 15 metara dalje od objekta.

On je dodao da su nikšićki vatrogasci u 3.50 dobili informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da gori ugostiteljski objekat na Kapinom Polju.

"Naša ekipa sa tri vozila i osam vatrogasaca odmah je otišla na lice mesta i zatekla požar u razbuktaloj fazi, koji je pretio da ugrozi okolne objekte, pre svega skladišta Zetatransa i Železare", rekao je Gardašević.

Prema njegovim rečima, požar je lokalizovan pola sata nakon dolaska vatrogasaca. Za ugostiteljski objekat je bilo kasno, ali je spaseno skladište i time je sprečena višemilionska šteta.

U požaru kod Podgorice izgorela porodična kuća

U požaru u Komanima, kod Podgorice, danas je izgorela porodična kuća Željka Radonjića, srećom, nije bilo ljudskih žrtava, saopšteno je iz podgoričke Vatrogasne jedinice. Pretpostavlja se da su neispravne elektroinstalacije uzrokovale požar. Vatrogasci su brzo posle izbijanja požara došli na lice mesta i ugasili vatru, ali je kuća već bila izgorela.

Povezane vesti: Požar kod Podgorice pod kontrolom Više stotina oduzetih vozila uništeno u požaru kod Podgorice Veliki požar u opštinama Kotor i Podgorica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.