Izvor: Blic, 24.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni obračun u centru Nikšića

Vatreni obračun u centru Nikšića

NIKŠIĆ - Svađa i tuča dve grupe nikšićkih mladića kod kafića 'Dodž' preksinoć je okončana pucnjavom u kojoj je ranjen Ivan Darmanović (20), dok je od rikošeta lakše povređen Mladen Barović (22). Na njih je pucao Miodrag Spajić (22), koji je bio u društvu sa Predragom Pejovićem (24), Nikolom Perovićem (24) i Ivanom Miljkovićem (21). Sa Darmanovićem i Barovićem, bili su braća Miloš (25) i Ognjen Đukanović (23). >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prema saopštenju nikšićke policije, Spajić i Miljković su uhapšeni u Podgorici, dok su Perović i Pejović u bekstvu. Pored kafića 'Dodž' nalazi se nekoliko lokala, koji su u vreme obračuna bili puni gostiju. Na sreću, niko nije povređen.

Puškom na komšije

VRANJE - U Okružnom sudu u Vranju pokrenuta je istraga protiv Bujara Zejnulahua (19) iz Velikog Trnovca kod Bujanovca, osumnjičenog za pokušaj ubistva i neovlašćeno posedovanje oružja i municije. Sumnja se da je Zejnulahu 1. maja u Velikom Trnovcu pokušao da ubije Fatmira i Zećirja Alitija, kao i Zećirjevu maloletnu kćerku D.A. Posle prepirke sa Fatmirom Alitijem zbog premeštanja električnog kabla, Zejnulahu je otrčao do kuće i uzeo automatsku pušku i u dvorištu u vazduh ispalio tri hica. Ispred kapije, Zajnulahu je ispalio rafal u pravcu oštećenih, koji su bili na ulici i uspeli da pobegnu.

Opljačkali goste restorana

PRIŠTINA - Tri osobe su u nedelju ranjene u oružanoj pljački nedaleko od Prizrena, kada su šestorica naoružanih napadača upali u restoran i oteli novac gostima, saopštila je policija. Pljačkaši, sa skijaškim maskama na licu i u crnim uniformama, oteli su oko 2.000 evra od osoba koje su večerale u kafani, a zatim pobegli. Povređeni u pucnjavi prebačeni su u prizrensku bolnicu, a policija i Kfor tragaju za napadačima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.