Vatreni obračun: Ranjen mladić iz Beograda

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni obračun: Ranjen mladić iz Beograda

Teško ranjen u pucnjavi!

Mladić V.N. (33) iz Beograda ranjen je u pucnjavi koja se dogodila večeras oko 20.45 u blizini Limanskog parka u novosadskom naselju Liman 3.

Kako saznaje "Blic", mladić je primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa prostrelnom ranom potkolenice.

Uhapšen osumnjičeni za BRUTALNO UBISTVO SRPSKOG GLUMCA!

"V.N. je zadobio tešku povredu, ali je na sreću van životne opasnosti. U toku je dijagnostika i mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << će ubrzo biti operisan", izjavio je za portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević.

Jeziva nesreća: IZ DUNAVA IZVUČENA DVA TELA!

Za sada još nije poznato zbog čega je došlo do obračuna niti ko je u njemu učestvovao. Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Pucnjava u Novom Sadu, ranjen Beograđanin

Izvor: B92, 14.Mar.2018

U pucnjavi koja se oko 20 h dogodila u blizini Limanskog parka u Novom Sadu ranjen je V.N. (33) iz Beograda, javlja novosadski portal 021...On je sa prostrelnom ranom potkolenice primljen u Urgentni centar. U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je van životne opasnosti i biće operisan...Policija je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.