Varali obolele od raka

Izvor: Politika, 27.Jan.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varali obolele od raka

Beogradska policija uhapsila je Branka Stančevića (1947), Miloša Stančevića (1979) i Slobodanku Janković (1943), svi iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela prevara. Branko Stančević, po zanimanju veterinar i Miloš Stančević, po zanimanju mesar, pronalazili su građane koji boluju raka od i predstavljali se kao iscelitelji i proizvođači ATN preparata – za čišćenje organizma, koje su im prodavali u svom stanu, dovodeći ih u zabludu da leče maligna >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << oboljenja.

Da bi korisnike uverili da su izlečeni, kako bi oni nastavili da koriste njihove preparate, koje su naplaćivali 50 evra po pakovanju, Stančevići su postigli dogovor sa Slobodankom Janković – po zanimanju arhitektonski tehničar u penziji, da u stomatološkoj ordinaciji, inače vlasništvo njenog supruga, vrši preglede korisnika preparata sa biorezonantnim aparatom i daje dijagnozu da su izlečeni.

Na ovaj način su osumnjičeni, do sada, pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko dva miliona dinara.

R. H.

[objavljeno: 27/01/2009]

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog više prevara

Izvor: 24sata, 26.Jan.2009, 20:37

Kako se navodi, Branko Stančević, po zanimanju veterinar i Miloš Stančević, po zanimanju mesar, pronalazili su građane koji boluju od malignih bolesti i predstavljali se kao iscelitelji i proizvođači preparata za čišćenje organizma, koje su im prodavali u svom stanu, dovodeći ih u zabludu...

Nastavak na 24sata...

Varali obolele od raka

Izvor: Mondo, 27.Jan.2009

Branko Stančević, po zanimanju veterinar i Miloš Stančević, mesar, pronalazili su građane koji boluju raka od i predstavljali se kao iscelitelji. Oni su uhapšeni i osumnjičeni da su, zajedno sa penzionerkom Slobodankom Janković, na taj način ukrali od oko dva miliona dinara.

Nastavak na Mondo...

Varali obolele od raka

Izvor: Cafe.ba, 27.Jan.2009

Beogradska policija uhapsila je Branka Stančevića (1947), Miloša Stančevića (1979) i Slobodanku Janković (1943), svi iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela prevara, piše Politika.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.