Valjevska policija u 2011. zaplenila  40 kilograma droge

Izvor: Blic, 14.Jan.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevska policija u 2011. zaplenila 40 kilograma droge

Valjevska policija je u 2011. godini na području Kolubarskog okruga zaplenila oko 40 kilograma droge, rekao je novinarima načelnik Predrag Đajić.

Đajić je precizirao da je tokom 2011. zaplenjeno najviše marihuane, dok su inspektori otkrili i oduzeli manje količine teških droga.

Policija je otkrila nekoliko ilegalnih zasada marihuane u okolini Valjeva, a droga je otkrivena i u pojedinim stanovima, kao i prilikom kontrole nekoliko ugostiteljskih objekata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Upitan zbog čega nije bilo veće zaplene teških narkotika, Đajić kaže je kazao da je "veoma teško zateći osobu sa većom količnom teških droga, što nije slučaj sa marihuanom".

Načelnik Policijske uprave u Valjevu tvrdi da je policija ušla u trag osobama koje se bave trgovinom narkotika, a da je "najteži posao obezbediti dokaze za to i dilere uhvatiti prilikom primopredaje droge".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VALJEVSKA POLICIJA ZAPLENILA OKO 40 KG DROGE

Izvor: Kurir, 14.Jan.2012

Tokom 2011. zaplenjeno najviše marihuane, dok su inspektori otkrili i oduzeli manje količine teških droga..VALJEVO - Valjevska policija je u 2011. godini na području Kolubarskog okruga zaplenila oko 40 kilograma droge, rekao je načelnik Predrag Đajić...Đajić je precizirao da je tokom 2011. zaplenjeno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.