VOZAČU DŽIPA OTEO 40.000 EVRA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČU DŽIPA OTEO 40.000 EVRA

BEOGRAD - Malerozni sugrađanin I. L. (45) ostao je juče bez 40.000 evra u oružanoj pljački!

Njega je nepoznati razbojnik presreo juče oko devet sati dok je izlazio iz džipa „tojota“ u ulici Jurija Gagarina i uzeo mu torbicu s novcem i dva mobilna telefona. Kako saznajemo, I. L. se parkirao nedaleko od Kineskog tržnog centra i spremao se da izađe iz džipa kada mu je prišao mlađi napadač, otvorio vrata i uperio mu pištolj u glavu. U izjavi policiji I. L. je izjavio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u ukradenoj torbici bilo 40.000 evra.

- Čula sam kako taj čovek viče „pljačka, pljačka“, a kad sam se okrenula, videla sam mladića kako beži. Svi smo potrčali ka čoveku koji je stajao pored kola. Sav se tresao, prebledeo je kao krpa. Odjednom mu je pozlilo, pa smo mu pomogli da pređe ulicu i legne na travu. Prskali smo ga vodom i davali mu limun, ali mu nije bilo bolje. Čak je tri-četiri puta gubio svest. Mislila sam da neće izdržati. Vidite, još se tresem - priča radnica iz obližnje radnje.

Očevici kažu da su žrtvu često viđali u ovom kraju, ali da ne znaju čime se bavi. Spekuliše se da je pljačka bila tipovana, a prava istina biće poznata tek posle istrage. Zbog šoka i straha koje je doživeo I. L. je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC „Bežanijska kosa“. Policija traga za mladićem starim dvadesetak godina, visine oko 180 centimetara, kratke crne kose, u žutoj majici i sivom šortsu.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.