VOZAČ  UMRO POSLE BATINA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ UMRO POSLE BATINA

POŽAREVAC - U sredu 31. oktobra oko 23 sata, na glavnoj autobuskoj stanici transportnog preduzeća „Litas“ u Požarevcu, smrtno je nastradao Vladimir Šćepanović (53) iz Bijelog Polja, vozač autobusa preduzeća „Peroni“ iz Beograda. Zbog sumnje da je odgovoran za njegovu smrt, ubrzo je uhapšen Srbobran Jeftić (48), bivši policajac iz Požarevca. U Informativnoj službi Policijske uprave Požarevac nije bilo moguće saznati detalje ovog tragičnog slučaja, kako se ne bi ugrozila istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja je u toku.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, do ovog incidenta došlo je na spoljašnjem peronu glavne autobuske stanice, u blizini ženskog zatvora, na kome je Jeftić čekao da preuzme paket koji mu je sin poslao iz Nemačke. Paket je trebalo da preuzme od Šćepanovića, koji je vozio autobus na relaciji Nemačka-Tutin.

Po pristizanju autobusa između Jeftića i Šćepanovića odmah je izvršena primopredaja paketa. Međutim, prema izjavama nekih očevidaca, Jeftić je odjednom počeo da viče kako u paketu nema novca koji mu je sin poslao, za čiji je nestanak optužio Šćepanovića. U jednom trenutku razjareni Jeftić fizički je nasrnuo na vozača, udarajući ga pesnicama više puta u glavu i telo.

Pošto ga ja premlatio, Jeftić je vozača rukama dohvatio za vrat i snažno ga odgurnuo, zbog čega je ovaj izgubio ravnotežu i pao niz stepenice autobusa udarivši o beton. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, zbog kojih je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu. Međutim, nesrećnom vozaču nije bilo spasa, jer su lekari mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Još nije poznat tačan uzrok ove smrti, jer je u toku obdukcija, koju je naložio istražni sudija Okružnog suda u Požarevcu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.