VOZ NALETEO NA PASAT: Poginuo vozač

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZ NALETEO NA "PASAT": Poginuo vozač

U saobraćajnom udesu voza i automobila koji se u petak, oko 17.20, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Samaila, na pruzi Kraljevo – Čačak, poginuo je T.K.(68) iz obližnjeg sela Mrsać KRALjEVO – U saobraćajnom udesu voza i automobila koji se u petak, oko 17.20, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Samaila, na pruzi Kraljevo – Čačak, poginuo je T.K.(68) iz obližnjeg sela Mrsać. Nesreća se dogodila kada je na „folksvagen pasat“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kraljevačke registracije, kojim je krećući se lokalnom saobraćajnicom upravljao T.K., na obeleženom pružnom prelazu bez branika i polubranika naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo – Užice. Tom prilikom T.K. je zadobio teške povrede i on je sanitetskim vozilom hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je, uprkos velikim naporima lekara da mu spasu život, ubrzo preminuo. Niko od putnika iz voza nije povređen.- Približavajući se pružnom prelazu mašinovođa se na vreme i po propisu oglasio sirenom. Potom se sirena začula još jednom, a onda je usledilo kočenje i udarac. Voz se zaustavio i mi smo istrčali napolje - pričaju dva mlađa putnika iz voza. - Neki od putnika su odmah pritrčali vozaču da mu ukažu prvu pomoć, ali se videlo da mu je noga u veoma teškom stanju. Više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila, kao i da li vozač „pasata“ nije čuo sirenu, ili je imao utisak da će pre nego što naiđe voz uspeti da pređe prugu, biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Voz naleteo na automobil, poginuo vozač

Izvor: B92, 19.Okt.2018

U saobraćajnom udesu voza i automobila koji dogodio u selu Samaila, na pruzi Kraljevo – Čačak, poginuo je T.K (68) iz obližnjeg sela Mrsać...Nesreća se dogodila kada je na „folksvagen pasat“, kraljevačke registracije, kojim je krećući se lokalnom saobraćajnicom upravljao T.K., na obeleženom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.