Izvor: Blic, 22.Dec.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VOZ JE IŠAO PRAVO KA NAMA, NE ZNAM KAKO GA NIJE VIDEO" Ispovest putnice koja je sedela u sredini autobusa smrti i ČUDOM PREŽIVELA

Sedela sam baš na sredini autobusa i voz je išao ka meni. Imala sam sreće da sam prošla ovako kako jesam, priča još u šoku Tanja Stojanović (38), povređena juče u stravičnom sudaru kod Donjeg Međurova u kojem je poginulo petoro putnika, a oko 30 njih je povređeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POGINULA JE NA MOJ ROĐENDAN" Deda stradale Marijane: "Uvek je sedela na kraju autobusa, ali ovaj put na sredini, baš gde je UDARIO VOZ"

Izvor: Blic, 22.Dec.2018

Rekla mi je da je, kada se vrati iz škole, častim za svoj rođendan, priča Radisav Kocić, deda Marijane Kocić (17), učenice nastradale juče kada je voz na pruzi udario u autobus kod Donjeg Međurova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.