VIDEO: Otac nestale Tijane Jurić uputio apel svima da mu pomognu da nađe ćerku

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jul.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Otac nestale Tijane Jurić uputio apel svima da mu pomognu da nađe ćerku

Otac nestale devojčice Igor Jurić uputio je dramatičan apel svima da ukoliko imaju pravu informaciju jave policiji

Treći dan policija, Žandarmerija i sve nadležne službe intenzivno tragaju za petnaestogodišnjom Tijanom Jurić, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula. Sa plakatima nestale devojke oblepljen je Bajmok, Stari i Novi Žednik, Mišićevo, Đurđin, Aleksa Šantić, Pačir.

Tijana je poslednji put viđena na Rati, dok se približavala Sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << centru na kome je pola sata pre toga bila sa svojim drugovima i drugaricama, da vrati pozajmljeni duks. Između 12 i 1 sat posle ponoći gubi joj se svaki trag, a u potragu za njom istog momenta kada su shvatili da se nije vratila kući, krenuli su njeni drugovi i drugarice sa roditeljima i Tijaninom porodicom. Na mestu, gde se sumnja da je nestala, pronađena je samo bela “starka“ patika i veštački nokat.

Policija se još uvek nije oglasila zvaničnim saopštenjem o ovom slučaju, a sumnja se da je devojka oteta. U izjavi za yueco otac devojke, Igor Jurić je uputio dramatičan apel svima da ukoliko imaju pravu informaciju jave policiji.

Izvor: Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.