Izvor: Blic, 09.Feb.2022, 14:35

"VIDEO JE NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO" Komšije Srbina koji je nađen zaklan na brodu punom kokaina u Đenovi kažu da je bio "ČOVEK BEZ MRLJE"

- On je poslednji put u Srbiji bio pre četiri meseca. Bio je dobar i porodičan čovek. Za njim sada žale supruga, sin, ćerka, dvoje unučadi i njegovi roditelji - pričaju meštani naselja pored Beograda u kojem je živeo D.P. (50) mornar iz Srbije koji je pre nekoliko dana nađen zaklan na brodu MSC Adelaide na kojem je pronađen i tovar od skoro pola tone kokaina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U 5 UJUTRU JE POZVAO PORODICU, U 8 DORUČKOVAO, A U 11 JE UBIJEN Brat Srbina preklanog na brodu s drogom: "Informacije dobijamo samo iz medija"

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

- Informacije imamo samo iz medija. Čekamo da nam se obrati konzulat sa detaljima. - rekao je za "Blic" brat Dragana Panića, Srbina koji je pronađen zaklan na brodu u Đenovi u kojem je nađeno skoro pola tone kokaina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.