VEŠTACI OSLOBODILI TURČINA ZA UDES IZ 2010. GODINE!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEŠTACI OSLOBODILI TURČINA ZA UDES IZ 2010. GODINE!

BEOGRAD - Dve porodice zavijene u crno! Turski državljanin Kandir O. K. (59), optužen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su u Beogradu 1. oktobra 2010. godine poginuli Milan Knezović (26) i Vladimir Ranković (26), presudom Osnovnog suda oslobođen je optužbi!

BEOGRAD - Dve porodice zavijene u crno!

Turski državljanin Kandir O. K. (59), optužen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su u Beogradu 1. oktobra 2010. godine poginuli Milan Knezović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (26) i Vladimir Ranković (26), presudom Osnovnog suda oslobođen je optužbi!

Marija Ranković, Vladimirova majka, očajna je i ne može da veruje da za smrt njenog sina niko neće odgovarati.

- Dva mladića su ubijena, dve porodice uništene, a krivaca nema. Policijski izveštaj i prvo veštačenje pokazali su da je Turčin zaspao i prešao u levu traku. Drugo veštačenje nije se poklopilo s prvim, a posle rekonstrukcije u levoj traci su bili Milan i Vladimir - priča potresena majka.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.