VELJOVIĆ: UBISTVA NARUČUJE ISTI KLAN!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJOVIĆ: UBISTVA NARUČUJE ISTI KLAN!

PODGORICA - Policija prati kriminalnu grupu! Veselin Veljović, direktor crnogorske policije, izjavio je da postoje ozbiljne sumnje da iza nedavnih ubistava Danila Radonjića (63) i Dženana Ramovića (37) u Zemunu stoji „jedna kriminalna organizacija“. On je dodao da policije Srbije, Hrvatske i Crne Gore smatraju da su pojedina ubistva u regionu povezana i da su „naručena iz jednog centra“.

PODGORICA - Policija prati kriminalnu grupu!

Veselin Veljović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktor crnogorske policije, izjavio je da postoje ozbiljne sumnje da iza nedavnih ubistava Danila Radonjića (63) i Dženana Ramovića (37) u Zemunu stoji „jedna kriminalna organizacija“. On je dodao da policije Srbije, Hrvatske i Crne Gore smatraju da su pojedina ubistva u regionu povezana i da su „naručena iz jednog centra“.

- Direktori tri policijske organizacije procenili su da je ista organizacija umešana u nekoliko poslednjih ubistava u regionu! Pomenuta kriminalna grupa biće pod nadzorom policija sve tri države, što bi trebalo da obezbedi kvalitetne dokaze i omogući rasvetljavanje zločina - rekao je Veselin Veljović.

Danilo Radonjić i Dženan Ramović izrešetani su početkom septembra u „mercedesu“ u Zemunu.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.