HAPŠENjE U MAJDANPEKU: Bivši načelnik PU i njegov sin prodavali drogu?

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U MAJDANPEKU: Bivši načelnik PU i njegov sin prodavali drogu?

U automobilu inspektora A. Đ. i njegovog sina M. Đ., koji je takođe policajac, navodno je pronađeno 400 grame marihuane. MAJDANPEK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu odredili su meru zadržavanja do 48 sati A.Đ. bivšem načelniku PS Majdanpek i njegovom sinu, M.Đ. koji je takođe policajac, zbog osnovane sumnje da su nabavljali i prodavali opojne droge. U njihovom automobilu je, navodno, pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 400 grama marihuane.Policija je uhapsila još trojicu muškaraca, R.S, S.I. i D.M. koji se terete da su ocu i sinu pomagali u prodaji marihuane. Ova petorka se pored nabavke i prodaje opojnih narkotika tereti i da su delovali u grupi.PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE: Policija u "pasatu" pronašla 30 kilograma marihuane (VIDEO)Osumnjičeni će u sredu biti privedeni na saslušanje nadležnom tužiocu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENjE U MAJDANPEKU: Bivši načelnik PU i njegov sin prodavali drogu?

Izvor: RTV Pink, 17.Sep.2019

U automobilu inspektora A. Đ. i njegovog sina M. Đ., koji je takođe policajac, navodno je pronađeno 400 grame marihuane.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.