Izvor: B92, 27.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V.S. negira optužbe za obljubu

Bor -- V.S. iz Bora, osumnjičen za krivično delo obljube nad svojom 7-godišnjom ćerkom, negirao je sve navode, saznaje Beta.

On je zbog tih optužbi pre dva dana uhapšen. Kako saznaje Beta u sudu u Obrenovcu, gde je saslušan, ispitivanje V.S. trajalo je sinoć do 22 sata, nakon čega mu je, pre ponoći, istražni sudija tog suda produžio pritvor do 30 dana.

Kako je rečeno, osumnjičeni je negirao sve optužbe koje je na njegov račun iznela majka detata, njegova bivša supruga, koja sa devojčicom nakon razvoda živi kod oca u Obrenovcu.

Tužilaštvo u Obrenovcu danas je stavilo zahtev za sprovođenje istrage protiv V.S, a kazna predviđena za to delo je od jedne do 10 godina zatvora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.