Užičanka preživela sinovljeve ubode nožem

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičanka preživela sinovljeve ubode nožem

Lekari spasli život Mirjane Supurović koju je Marko pokušao da ubije. Napadač se branio ćutanjem. Žena spas tražila na terasi UŽIČANKA Mirjana Supurović (59), na koju je u utorak uveče nasrnuo sin Marko (22), nanevši joj više uboda nožem po celom telu, spasena je zahvaljujući lekarima Opšte bolnice u gradu na Đetinji. Kako saznajemo, ona je van životne opasnosti. Njen sin je odmah uhapšen i tokom policijskog saslušanja branio se ćutanjem, a vreme do privođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Više tužilaštvo provešće u pritvoru. - Posle hirurškog zbrinjavanja, povređena žena se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i njeno stanje je sada stabilno - saznaju "Novosti" u užičkoj bolnici. U Višem javnom tužilaštvu očekuju policijsku krivičnu prijavu protiv nasilnika, koji će se suočiti sa optužbom za teško ubistvo u pokušaju. PROČITAJTE JOŠ - HOROR U UŽICU: Sin nožem nasrnuo na majku, ona izašla da pozove pomoć a on, naočigled prolaznika, nastavio da je ubada nožem (FOTO) Napadač je na svoju majku nasrnuo u utorak uveče, oko 18 časova u njihovom stanu. Majka je pobegla na terasu, odakle je dozivala pomoć, ali joj je sin tada zadao više ubodnih rana kuhinjskim nožem. - Samo dan uoči ovog užasnog događaja, Mirjana i Marko su sahranili supruga i oca Radenka (56). Marko je imao primetno izmenjeno ponašanje, pomalo je čudan i ćutljiv - govore komšije, užasnute događajem koji je potresao Užičane.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRVNIČKI UBADAO MAJKU PRED KOMŠILUKOM Kasapio je nožem, pa pokušavao da je baci sa terase, nepokretni deda SVE GLEDAO

Izvor: Blic, 14.Jun.2018, 07:09

Dan pošto je sahranio oca, Marko S. (22) iz Užica, oko 18 sati juče, krvnički je nasrnuo na svoju majku Mirjanu S. (59) i nožem joj zadao oko 30 uboda po celom telu. Dok je krvnički ubadao pokušavao je i da je baci sa terase.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.