Užasna scena iz Beograda: Krvav i onesvešćen izbačen iz autobusa

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 08:29

Užasna scena iz Beograda: Krvav i onesvešćen izbačen iz autobusa

Beograd -- Jedan muškarac je prebijen sinoć oko 22.20 u autobusu na liniji 31 koji se kretao ka Konjarniku, prenose mediji.

Prema posanju Večernjih novosti, njega su, prema tvrdnjama očevidaca, pretukla dvojica muškaraca dok se autobus još kretao. Oni su ga naizmenično tukli pesnicama i flašama.

Kako se navodi, sve je započelo svađom koja je kulminirala tučom.

Kada je vozač primetio tuču, zaustavio je autobus. Mladića su krvavog i onesvešćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvojica napadača izbacila iz vozila na kolovoz i odmah pobegla u nepoznatom pravcu, pišu Novosti.

Policija je ubrzo stigla i obavila uviđaj. Lekari Hitne pomoći su pružili neophodnu pomoć mladiću i odveli ga na dalje zbrinjavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.