Užas u Srbiji: Devojčica (10) teško povređena u eksploziji topovskog udara

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Srbiji: Devojčica (10) teško povređena u eksploziji "topovskog udara"

Horor!

Devojčica (10) teško je povređena proteklog vikenda kada je eksplodirao “topovski udar“ na porodičnom veselju u Konjevićima, u blizini od Čačka.

Porodično slavlje se u subotu veče pretvorilo u pravu dramu kada je jedan od gostiju aktivirao takozvani “topovski udar“, sredstvo koje se u vojsci koristi za fingiranje eksplozije granate ili bombi.

"Začula se strahovita eksplozija, gosti su popadali na sve strane, a devojčica koja se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << blizu mesta detonacije gotovo da nije davala znake života, nastao je pravi haos", ispričao je jedan od konobara na ovom veselju za beogradske medije.

Devojčica je s povredama opasnim po život prevezena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd.

"Devojčica je primljena u Urgentni centar s ozbiljnim povredama grudnog koša. U čačanskoj bolnici je zdravstveno zbrinuta, ali je njeno stanje bilo takvo da je lečenje moralo biti nastavljeno na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde je iste večeri prevezena. Prema današnjim saznanjima, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne", rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.