Užas u Novom Sadu: Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Novom Sadu: Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu

U novosadskom naselju Alibegovac juče popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju devojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a kako nezvanično saznaje "Blic", metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu.

Prema rečima žene koja je prisustvovala proslavi rođendana, dvadesetak dece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletelo kroz krošnju drveta i pogodilo nesrećnu devojčicu.

- Devojčica je pogođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i devojčicu odvezli u Dečiju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući devojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je posle snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci – priseća se žena nemilog događaja kome je prisustvovala.

Ipričala je da je odmah obavestila policiju o incidentu te da je patrola veoma brzo izašla na teren i da su policajci tokom uviđaja pronašli još dva metka u susednom dvorištu koji su verovatno ispaljeni tokom istog slavlja. Devojčica je i dalje u bolnici i oseća se dobro.

Meštani Alibegovca kažu da u tom kraju pucnjave tokom svadbenih veselja u dva lokalna restorana koja su praktično specijalizovana za takve vrste proslava nisu retkost.

- Nekoliko puta smo prijavljivali pucnjavu ali kada je policija izlazila na teren svi su se pravili blesavi i uvek su negirali da je bilo pucnjave. Šta onda preostaje policiji? Da pretresa stotine zvanica? Koliko ja znam, nikada niko za to nije bio kažnjen i samo smo čekali da nam stignu strašne vesti. Eto, upravo se to dogodilo danas i nadam se da će već jednom neko odgovarati za nasumično pucanje te da će to prestati jednom za svagda – priča za "Blic" jedna Alibegovčanka.

Policija povodom ovog nesrećnog slučaja još nije izdala zvanično saopštenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčicu ranio zalutali metak tokom proslave u Alibegovcu

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2017

Desetogodišnju devojčicu ranio je zalutali metak juče popodne na rođendanskoj proslavi u dvorištu jedne kuće u Alibegovcu...Kako piše "Blic", metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu...Kako je jedna žena koja je prisustvovala proslavi rođendana rekla za "Blic", dvadesetak...

Nastavak na Radio 021...

Devojčicu ranio zalutali metak sa svadbe

Izvor: NoviSad.com, 11.Jun.2017

Desetogodišnja devojcica ranjena je kada ju je, tokom rođendanske žurke u dvorištu jedne kuće u novosadskom naselju Alibegovac, pogodio zalutali metak ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.