Užas u Novom Pazaru: Napastvovao sestru (7), komšije htele da ga linčuju

Izvor: BKTV News, 17.Nov.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Novom Pazaru: Napastvovao sestru (7), komšije htele da ga linčuju

Pritvor od 30 dana Viši sud u Novom Pazaru odredio je tinejdžeru K. B. (17) zbog sumnje da je obljubio sestru (7).

On je prilikom saslušanja u Tužilaštvu priznao da je seksualno napastvovao sestru, nakon čega mu je određen pritvor. Tokom ispitivanja je plakao, bio je potresen i psihički rastrojen, zbog čega će verovatno biti poslat na psihijatrijsko ispitivanje.

Tinejdžera je policiji prijavio rođak koji ga je zatekao kako seksualno napastvuje sestru u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kući u prigradskom naselju Blaževo.

"Ubrzo su stigli i roditelji, a okupio se i komšiluk. Kada su videli uplakanu devojčicu i čuli šta se desilo, pojedini rođaci i komšije su hteli da ga tuku, ali su se smirili kada su stigli policajci i odveli ga", priča jedan od meštana ovog naselja za Blic.

Roditelji su se pre par godina nastanili u Blaževu, a preživljavaju skupljajući sekundarne sirovine. Često im je u tom poslu pomagao i sin, za koga komšije pričaju da se u poslednje vreme čudno ponašao.

"Mislili smo da je to zbog toga što je u pubertetu, ali ni slutili nismo da je sposoban da siluje sestru. Ko zna šta bi radio drugim devojčicama. Sreća je pa su ga uhapsili, da je napao moju kćerku, ne znam šta bih uradio", ogorčen je jedan od komšija.

U prisustvu roditelja, devojčica je odvezena u Opštu bolnicu, gde je pregledana i zadržana na daljem lečenju.

"Prilikom pregleda je utvrđeno da ima povrede i krvne podlive u stidnoj regiji, a daljim veštačenjem će biti utvrđeno da li je bilo penetracije. U sve je uključen i Centar za socijalni rad, čiji se stručnjaci brinu o detetu", dodaje izvor Blica.

Ovo je drugi slučaj silovanja u Novom Pazaru u poslednje dve nedelje jer je početkom novembra uhapšen E. T, koji se tereti da je godinama silovao maloletnu ćerku (15).

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.