Užas u Futogu: Na železničkoj pruzi pronađen muškarac obešen o signalizaciju

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Futogu: Na železničkoj pruzi pronađen muškarac obešen o signalizaciju

Kod mlađeg muškarca starosti između 30 i 40 godina nisu pronađena nikakva dokumenta, a telo će biti preneto u Institutu za sudsku medicinu U BLIZINI železničke stanice u Futogu, jutros oko 7.30 pronađeno je beživotno telo mlađeg muškarca čiji identitet zasada nije poznat. On je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađen obešen za stub za ulazni signal u stanicu.Služba hitne pomoći, kako je „Novostima“ potvrdila dr Ivana Ramović, portparol ove zdravstvene ustanove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je dojavu primila od policije u 7.39 da je pronađen mrtav mlađi muškarac.- Naša ekipa je na licu mesta zatkela mlađeg muškarca bez znakova životai mogli su samo da konstatuju smrt- kazala je dr Ramović.Beživotno telo na pruzi u Futogu prema obližnjem Veterniku, uočio je mašinovođa voza koji je tuda prolazio i o tome odmah obavestio policiju koja je obavila uviđaj.Kod mlađeg muškarca starosti između 30 i 40 godina nisu pronađena nikakva dokumenta, a telo će biti preneto u Institutu za sudsku medicinu da se utvrdi njegov identitet i tačan uzrok smrti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na železničkoj pruzi u Futogu pronađen muškarac obešen o signalizaciju

Izvor: NoviSad.com, 15.Jan.2020

Novi Sad / Futog - U blizini železničke stanice u Futogu, jutros oko 7.30 pronađeno je beživotno telo mlađeg muškarca čiji identitet za sada nije poznat. Prema nezvaničnim saznanjima, on je pronađen obešen za stub za ulazni signal u stanicu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.