Utvrđen identitet druge žrtve pada aviona!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utvrđen identitet druge žrtve pada aviona!

S Tomislavom Đorđevićem, novosadskim biznismenom koji je juče poginuo u avionskoj nesreći u Bačkom Jarku, nastradao je i njegov prijatelj Bojan Joksimović (28) iz Beograda.

Mladić je u avionu, kojim je Đorđević pilotirao, preminuo na licu mesta, piše “Blic”.

Vazduhoplovna nesreća se dogodila u ataru Bačkog Jarka, tokom proslave koja je organizovana u firmi “DTD Ribarstvo” povodom završetka građevinskih radova na izgradnji sportskog aerodroma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Avion je uzleteo minimalnom brzinom, da bi u jednom trenutku, verovatno zbog nedovoljne snage propao i krilom udario u zemlju iza piste u njivi. Letelica je odmah eksplodirala, a pilot i kopilot na licu mesta su poginuli.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.