Utopio se mladić u jezeru Gazivode

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se mladić u jezeru Gazivode

Mladić Edin E. (28) iz Ribarića utopio se u jezeru Gazivode, a prema nezvaničnim informacijama radi se o samoubistvu.

- Policiji je prijavljeno da je došlo do utapanja mladića, uviđaj je u toku, a telo je još uvek pod vodom. Pozvali smo ronioce sa specijalnom opremom koji će početi pretragu za telom – kažu u novopazarskoj policiji.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je Edin E. izvršio samoubistvo tako što je skočio sa mosta.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nekoliko ljudi je videlo mladića kako pluta jezerom, među njima su bili i rođaci koji su odmah skočili u vodu i zaplivali prema Edinu. Još uvek je bio na površini dok su mu se približavali, ali je odjednom tako brzo potonuo da nisu stigli da reaguju. Čak je jedan čovek zaronio kako bi ga izvadio, ali su podvodne struje bile toliko jake da se i on zamalo udavio – pričaju očevici.

Edin je iz ugledne i imućne porodice iz Ribarića, a još uvek nije jasno šta bi mogao da bude razlog zbog čega je izvršio samoubistvo.

Inače, ovo je drugo utapanje u ovom jezeru u poslednjih par dana.

U subotu veče udavio se dvadesetdvogodišnji mladić koji je pao sa gume u kojoj se nalazio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.